Workshop
Glem alt hvad du har lært om salg, og få et nyt syn på hvordan du virkelig skaber vækst!
Bookmark and Share

NEW BUSINESS PIPELINE - FREMTIDENS SALGSKANAL

Skab 100 strategiske relationer på 1 måned!

Hvad er en strategisk relation værd for din virksomhed?

100.000 kr.?... 1.000.000 kr.?... eller mere?

 

Nu kan det lade sig gøre at udvide din virksomheds professionelle netværk på bare 1 måned, ved systematisk at skabe en pipeline med 100 centrale nøglepersoner der i dag er udenfor din virksomheds rækkevidde:

 

Forstå netværk og skab forretning på samme tid

Network Academy®’s New Business-workshop løser en helt konkret vanskelig opgave - hvordan skaber man 100 strategiske relationer til sin virksomhed på 1 måned, og introducerer samtidig processen strategisk networking som midlet til nye forretningsrelationer.

 

Et projekt der giver resultater med det samme

Projektet kræver deltagelse af 10 deltagere fra din virksomhed, der ud over at blive uddannet i udvikling strategiske netværk, får et målbart og frugtbart resultat til følge, nemlig 100 nye relationer til virksomheden.

 

Workshoppen forløber som 3-delt proces med både fælles og individuelle målsætninger (10 strategiske relationer til hver). Ud over at skabe konkrete resultater i form af 100 nye relationer med fornyet vækst og øget indtjening til virksomheden, skaber processen en intens og spændende periode – med udfordringer og intern konkurrence.

 

Resultatgaranti:

Network Academy® A/S garanterer for resultatet. Skulle det mod forventning ikke lykkes at etablere 100 nye strategiske relationer indenfor tidsrammen, fortsætter vi processen uden beregning, indtil målet på 100 strategiske relationer er nået.

Projektet kan gennemføres for 10 medarbejdere (100 relationer) 20 medarbejdere (200 relationer) og så videre…

 

Kontakt os nu

Sæt gang i væksten, lær nye metoder til forretningsudvikling og skab samtidig 100 relationer på bare 1 måned.
Kontakt os her.

 

Læs mere om programmet for Network Academy®’s New-Business Pipeline her…



Tilmeld nyhedsbrev