Bookmark and Share

Det siger vores klienter:

 

Ambassador James P. Cain
U.S. Ambassador to Denmark (2005-2009)
Embassy of the United States of America, Copenhagen

"Network Academy is a tremendous resource for establishing valuable cultural and commercial relations. Having witnessed first-hand their techniques, I encourage all modern diplomats to adopt Network Academy's methods and philosophy."

 

 

 

Søren Pind
Justitsminister

"Network Academyʼs program er guld værd for alle der vil skabe resultater! Uanset om det er i politik eller erhvervslivet. Selv efter adskillige år som politiker, har programmet givet mig inspiration, ny viden og effektive redskaber til udvikle de afgørende professionelle netværksrelationer, der er nødvendige for at kunne slå effektivt igennem."

 

 

 

Professor Jonathan Black-Branch
Academic Dean
AVT Business School

"Networking is an important skill for business people. We focus on strategic networking as a part of our CBA and MBA programs from the start. Mark Patterson / Network Academy accelerate network activity among participants and unleash the potential of their business networking skills. Mark Patterson receives exceptional feedback from participants, and makes networking an important part of the CBA and MBA programs."

 

 

 

Jaunius Pusvaskis
Director General
Baltic Management Institute
Vilnius, Lithuania

"We offer International Executive MBA and Executive Education programmes, providing the highest level of training for a very demanding target group of top- executives from Lithuania, Latvia and Estonia.

We are working with Network Academy on Executive Education, in-company training programs and have had the pleasure of presenting Mark Patterson as a guest lecturer at Baltic Management Institute in Vilnius, at Vytautas Magnus University in Kaunas and LCC University in Klaipeda.

Network Academy have received very high evaluations from the Baltic business community."

 

 

 

Peter Christensen
Forsvarsminister

"Network Academy har givet mig konkrete strategier og værktøjer til at arbejde professionelt med udvikling af konstruktive resultatorienterede netværk.

Samarbejdet har lært mig en systematisk tilgang til begrebet, der har vist sig at skabe resultater på kort sigt, og nye vækstmuligheder på lang sigt.

Politik er det muliges kunst. Med et stærkt strategisk netværk på tværs af politiske partier, organisationer, ministerier og i erhvervslivet bliver mulighederne bare større og flere."

 

 

 

Christian Engelsen
Formand
Institut for Selskabsledelse

"Network Academy leverer de værktøjer der sætter en moderne topleder i stand til at udvikle sit netværk strategisk. Hos Institut for Selskabsledelse er der kun plads til undervisning på højeste faglige niveau og netop derfor har vi valgt Network Academy som samarbejdspartner."

 

 

 

Dr. Jürgen Fischer
Executive Chairman
Moore Stephens Europe
Vienna, Austria

Juergen Fischer Moore Stephens International

"Network Academy´s keynote speech and facilitation of our European conference has definitely inspired the 200 member firms in our network to look at future growth possibilities and business development from a new and interesting perspective.

As an additional result of the efforts we got many new business ideas from the delegates."

 

 

 

Anne Viikeri
Product Manager
Berlin-Chemie/A. Menarini Suomi Oy
Finland

"The Strategic Networking model provides an easy way of defining internal and external partners. It helps us to set individual goals for identifying and networking with strategically important partners for our company. The workshops practical exercises in networking are very useful in both personal and work related social life."

 

 

Sigurd Slotsager
COO, partner
Deloitte Copenhagen

"Vores fremtidige vækst vil komme via professionelle netværk. Network Academy har lært os at forstå og dyrke det store potentiale i professionel networking.

Foreløbig har 150 Deloitte- medarbejdere gennemført Network Academy’s kursus. Vi har fået en fælles forståelse for hvad relationer kan gøre – plus teknikker og værktøjer til at skabe vækst."

 

 

 

Uffe Wolffhechel
Ambassador
Royal Danish Embassy
Islamabad, Pakistan

"Nogle af mine vigtigste arbejdsredskaber som diplomat er mine netværk både ude og hjemme. For en ambassadør er det helt afgørende, at man får udviklet sit kontaktnet i et fremmed land på forholdsvis kort tid. Network Academys undervisning giver ny viden, inspiration og konkrete værktøjer, som jeg har gavn af i mit daglige arbejde."

 

 

 

Arshad Khokhar
Scandinavian Director
UICH International Union
Scandinavia

"When a global organisation is facing strategic challenges, you need a tough yet creative approach in developing a strategy for the future. Network Academy professionally designed and facilitated our strategic development process with delegates from many different countries and cultures. I believe this was an important part in making our 55th World Congress one of the best ever..."

 

 

 

Chris Rawden
Executive Director
Moore Stephens Europe,
Brussels, Belgium

"Network Academy successfully designed and facilitated our strategic development process, involving our network of over 200 member companies all over Europe.

The result has given us a new and dynamic approach to our business strategy, focussing on growth, strong concepts and future new business opportunities."

 

 

 

Morten Felding
Administrerende direktør
Philips Nordic

"Jeg er selv blevet trænet, coachet og udviklet og har samarbejdet med Network Academy til uddannelse af forhandlere og medarbejdere. Mark Patterson har stor viden i brug og udbygning af personlige netværk samt forstår at gøre det meget praktisk anvendeligt for kursusdeltagerne. Jeg har ikke oplevet nogen andre med større viden på dette felt."

 

 

 

Nicolai Moltke-Leth
Forfatter
True North

"Network Academy er et meget dynamisk kursus, der giver forståelse, værktøjer og teknikker til at udvikle det professionelle netværks fulde potentiale.

+ de tips & tricks der giver et generelt forspring i erhvervslivets jungle."

 

 

 

Georg Bidstrup
Senior Advisor
DONG Energy

Georg Bidstrup Dong Energy

"Network Academy har succesfuldt udviklet strategi for vores interne faglige og sociale netværk.
 Vi har nu et skarpt fokus på vækstmulighederne ved vidensdeling, og gennemfører nu et spændende projekt der aktiverer det store potentiale i vores vigtigste medarbejderes relationer.
 Alle tegn tyder på at processen helt sikkert vil give resultater i fremtiden."

 

 

 

Lars-Christian Brask
Administrerende direktør
EFG Bank

"Jeg har deltaget i et hav af kurser med lignende temaer og har følt, at det har været med begrænset succes. Jeg fik af en person som jeg respekterer at vide, at jeg skulle prøve Network Academys seminar/kursus. Det gjorde jeg og alene det faktum, at jeg har sendt tre af mine ansatte sammen vej, siger, at jeg var meget positivt overrasket over form, indhold og afkast. Jeg kan varmt anbefale at sætte tid af til Network Academy!"

 

 

 

Lars Barkler
Administrerende direktør
Lithium Balance

"De fleste mennesker ved godt, at et stærkt netværk kan have stor værdi i relation til deres arbejde, karriere og privat. Og der er næsten lige så mange, som enten kunne få væsentligt mere ud af deres netværk, eller som måske slet ikke ved, hvordan de skal komme i gang. Men det behøver ikke at være svært. Hos Network Academy får man nogle enkle spilleregler og effektive værktøjer og ikke mindst sat mål for sit netværk. Undervisningen er særdeles inspirerende, og der er lagt vægt på praktiske øvelser med udgangspunkt i ens egen situation. Derfor er man straks i gang med at forbedre sine netværksaktiviteter, og det bliver nemt at følge op og praktisere i sin hverdag."

 

 

 

Janne Moltke-Leth
Kommerciel direktør
Københavns Lufthavne

"De bedste resultater og nytænkning opnås gennem personlige relationer, og gennem sammensætningen af “de rigtige personer”. Det kræver bevidst arbejde med og vedligehold af relationer - netværk.

Network Academy anskueliggør vigtigheden af at dyrke og pleje sit netværk.

Networking kræver en indsats og dermed skal betragtes som en arbejdsopgave og en bevidst proces. Undervisningsformen bidrager med konkrete værktøjer og den nødvendige tankegang til netop at forstå og betragte networking som en forudsætning for at have bred adgang til ressourcer og inspiration."

 

 

 

Per Junker Thiesgaard
Netværksdirektør
Netværk Danmark

Per Thiesgaard AVT Business School

"En dag om netværk, der forandrer dit eget.

En dag om netværk i selskab med Mark Patterson og Network Academy kan ikke undgå at forandre dit syn på mulighederne i dit eget netværk. Og sågar forandre det, da du nu ser det med helt nye øjne.

Når man taler netværk - og det mere aktive, networking - så tænker man straks på en “ekstra” aktivitet - noget, der kræver tid og en ekstra indsats. Noget vi alle er enige om, er vigtigt, men som sjældent bliver til noget i virkeligheden. Netop fordi, det jo er noget “ekstra.”

Efter en dag i selskab med Network Academy forstår man, hvor forkert den tankegang er.

Og hvor meget man har at vinde ved at anbringe netværk - og networking - i centrum af sine daglige aktiviteter. Uden at man af den grund bliver mindre effektiv. Snarere tværtimod.

Mark formår gennem sine interessante, velunderbyggede og samtidig underholdende indlæg at åbne deltagernes øjne for styrker og svagheder og muligheder i egne netværk. Og praktiske øvelser afslører hurtigt, hvor man kan sætte ind så man selv kan blive en bedre netværker.

Der er en masse indsigt at tage med hjem. Indsigt, der direkte kan omsættes i daglige, gode netværksvaner.

Du kommer hjem med et helt nyt syn på dit netværk, hvordan det kan bruges og hvordan du effektivt kan udvikle det, hvis du gør dig bare en lille smule umage."

 

 

 

Peter Steenstrup
Administrerende direktør
Affinion International

"Vi har erkendt at strategisk networking er en af de mest effektive måder at vækste en virksomhed på. Networking giver f.eks. salgsprocessen helt nye dimensioner, og når man som vi lever af at vide hvad der sker ude på vores nøglemarkeder, er netværket måden at få vigtige informationer om new business og leads på. Og vi vil gerne være foran vores konkurrenter. Network Academy har givet os inspiration, viden og konkrete værktøjer, men frem for alt lyst til at arbejde med det enorme udviklingspotentiale der ligger i strategisk networking."

 

 

 

Thomas Garth-Grüner
Storkundechef
Nykredit

Thomas Garth-Grüner storkundechef Nykredit

"Kurset hos Network Academy er en guidet tur rundt i netværkets forunderlige verden.

Kurset gav mig indsigt i mit netværks opstående, sammensætning og mangler. Samtidig fik jeg håndgribelige værktøjer, som ved brug under selve kurset, gav mig indblik i, hvordan mit netværk kunne blive udbygget og hvordan jeg i fremtiden kunne forbedre mit netværk og opbygge det "rigtige" netværk. Brugen af netværk har ikke før været en ting jeg har dyrket, men efter kurset har jeg fået øjnene op for den store verden som ligger for vores fødder og som jeg lige så godt kan benytte mig af. Der er ingen tvivl om at kurset gav mig indsigt i en verden som ikke var særlig kendt af mig forinden, og som jeg i fremtiden vil bruge mere tid på at dyrke. Et super program med gode pointer, opgaver og masser af stof til eftertanke."

 

 

 

Christian Hedeager
Business Relations Manager
Coloplast

"Network Academy giver et fremragende indblik i den enestående værdi, der ligger i at tænke win-win i forhold til medlemmer i det personlige netværk. Man får inspiration og værktøj til kortlægning og bevidst skabelse af et værdifuldt netværk - herunder påmindelsen om det hårde kontinuerlige arbejde, der ligger bag et effektivt netværk. Vi ønsker alle at frigive ressourcer til det der er sjovt - det kan ske ved at hjælpe hinanden – derfor Strategisk Networking."

 

 

 

Vil du vide mere...

Ønsker du yderligere oplysninger om mulighederne for samarbejde med Network Academy:

Kontakt Mark Patterson på

Mob: +45 2011 0000

Mail: mp@networkacademy.com

 Tilmeld nyhedsbrev