Foredrag
Få viden og idéer til at udvikle din virksomheds vækstpotentiale i netværk – og hvordan relationer udvikles professionelt…
Bookmark and Share

Inspirerende foredrag om netværk og networking

Sæt gang i væksten med et inspirerende foredrag om professionel networking

Potentialet i netværk er kæmpestort men…

Alle ved at netværk er vigtigt. Alligevel er mange virksomheder slet ikke opmærksomme på det enorme potentiale der er i professionelle netværk, selvom relationer er et af de bedste og mest effektive redskaber til at skabe vækst.

 

Ressourcerne venter på at blive aktiveret

Medarbejdernes evne til at udvikle netværk er en enorm, men ofte slumrende  ressource, der ofte overlades til tilfældigheder, eller hvis ansvar i dag ligger på overraskende få personer i virksomheden. Men der skal blot marginale ændringer i adfærden til, for at skabe dramatiske resultater.

 

Netværk som vækststrategi

Et foredrag sætter fokus på vækstmulighederne i netværk og giver ny viden og konkrete teknikker til at arbejde strategisk med vækst. Virksomheden får adgang til nye muligheder, blot ved at aktivere eksisterende relationer. Og på længere sigt dramatisk vækst, blot ved at forstå processen og lære metoderne til at skabe nye relationer.

 

Viden og inspiration der skaber resultater

Giv virksomheden ny energi med et inspirerende foredrag om professionel networking.

Et inspirerende foredrag får ledelse og medarbejdere til at gå målrettet og effektivt efter netværksmulighederne, samt de tips, tricks og værktøjer der skal til for at skabe ny vækst.

 

Kontakt os nu

Book et inspirerende foredrag med netværkseksperten Mark Patterson, der vil ændre din virksomheds måde at arbejde med netværk på.

 Tilmeld nyhedsbrev